Onze product lijnen

Overzicht van onze productlijnen

Sunred biedt een breed aanbod van verschillende terrasverwarmers aan om het buitenleven een stuk aangenamer te maken.

Dark

intense warmte – zéér weinig licht

De terrasverwarming uit deze geavanceerde lijn van SunRed zijn voorzien van krachtige high performance ultra low glare techniek. De heaters uit de Royal Diamond Dark range behoren tot de absolute top met een ruim assortiment aan modellen voor zowel horecabereik als voor je eigen terras in de tuin.

 

 

Lees meer over de Dark Line.

Silver

sterke warmtebeleving – weinig licht

Ongecompliceerde zonnewarmte daar geniet iedereen van! Alle elektrische SunRed heaters werken met gezonde infrarood warmtestraling. Wij hebben een ruim assortiment van terrasheaters voor elke gelegenheid. Bovendien bieden wij met de nieuwste technologieën van SunRed het gehele jaar rond de beste oplossing om langer van het buitenleven te genieten.

 

 

Lees meer over de Silver Line.

Artix

comfortabele warmtebeleving – veel licht

De ARTIX lijn is speciaal ontworpen ter verfraaiing van uw horecaterras. Haal meer omzet uit je horecaterras met een fraaie heater uit deze lijn van SunRed. Uitnodigend en sfeervol; zo zit je terras snel vol! Maak als horeca ondernemer langer gebruik van de buitenruimte bij je horecagelegenheid met een efficiënte en fraai vormgegeven heater uit de Artixlijn.

 

 

Lees meer over de Artix.

Retro

comfortabele warmtebeleving – veel licht

Met SunRed terug in de tijd met deze retrolook? Schijn bedriegt, want deze moderne infrarood terrasheaters zijn voorzien van de meest moderne snufjes. Zoals het nieuwe Rosé Gold Carbon infrarood verwarmingselement om de warmte intensiteit naar het hoogste niveau te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig Carbon Fibre element afgewerkt met Rosé Gold technologie. Op deze manier ontstaat er een zeer intense warmte beleving, maar met minimale lichtintensiteit.

 

 

Lees meer over de Retro terrasverwarmers.