Over SUNRED®

SUNRED® - Pioniers van verwarmingstechnologie – opgericht in 2004

Ons verhaal in warmte

Wij streven ernaar om niet alleen warmte te leveren, maar ook een glimlach op je gezicht te toveren. Ontdek hoe onze passie voor het buitenleven heeft geleid tot ontwerpen van hoogwaardige terrasverwarmers met de perfecte balans tussen design, functionaliteit en warmte. Ons team bestaat uit warmteliefhebbers die gepassioneerd zijn over het leveren van de mooiste terrasverwarmers voor jouw tuin of terras!

Onze stijl in warmte

Wij creëren onze ontwerpen met zorg, waarbij veel aandacht wordt besteed aan zowel vorm als functie. Stel je een avond voor, omringd door vrienden en familie, genietend van de knusse warmte van je eigen SUNRED heater! In onze wereld komt warmte samen met elegantie, en je buitenleven wordt getransformeerd in een stijlvolle retraite.

Waarom een terrasverwarmer kopen?

Met de revolutionaire technologieën van SUNRED wordt het hele jaar door buiten zitten een waar genot. Vergeet die beperkte seizoenen; met onze innovatieve oplossingen ben je altijd klaar voor een heerlijk buitenleven, ongeacht het weer.

 

Winter

Kerstvakantie

 

Spring

Uit je winterdip

 

Summer

Tuinfeesten

 

Fall

Verleng het zomer gevoel!

De behoefte om naar buiten te gaan

Laat ons even teruggaan naar onze roots, naar een tijd waarin buiten zijn en leven vanzelfsprekend was. Diep vanbinnen verlangen we allemaal naar de vrijheid van buiten zijn. Daarom is SUNRED er voor jou, om die verbinding met de buitenwereld te herstellen. Wij geloven in het belang van het buitenleven en streven ernaar om jou te helpen om vaker en langer van de buitenlucht te genieten. Met onze producten maken we het gemakkelijker dan ooit om de stap naar buiten te zetten. Of je nu wilt ontspannen op je terras, gezellig wilt barbecueën met vrienden of gewoon wilt genieten van de warmte van de zon, SUNRED staat voor je klaar.

De SMART terrasverwarmer

Dankzij de meest geavanceerde technologieën is het nu mogelijk om jouw terrasverwarmer te verbinden met de SUNRED app. Maar wacht, het wordt nog beter! Met deze verbinding ontgrendel je niet alleen maximale functionaliteit, maar ook een geheel nieuwe dimensie van bedieningsgemak. Stel de temperatuur in vanuit het comfort van je luie stoel, pas de warmte aan naar jouw voorkeur en creëer de perfecte ambiance voor elke gelegenheid, allemaal met een paar tikken op je smartphone. Het is tijd om de controle over jouw buitenleven te omarmen, en met de SUNRED app is dat nog nooit zo eenvoudig geweest!

Terrasverwarming opnieuw uitgevonden voor vandaag en morgen

6+
Verwarmingsoplossingen

De meest geavanceerde verwarmingstechnologieën

100+
Terrasverwarmers

Een complete assortiment terrasverwarmers van goede kwaliteit

30+
Landen

Van Nederland tot Australië en alles daartussenin.