Over SUNRED®

SUNRED® - Pioniers van verwarmingstechnologie – opgericht in 2004

Ons DNA

Bij SUNRED® geloven we in het belang van vrije tijd en het samen genieten met vrienden en/of familie. Door het ontwikkelen van unieke terrasverwarmers geniet je nog langer en beter van het buitenleven. Wij streven naar de beste oplossing voor buitenverwarming.

 

Positionering

SUNRED® is een hoogwaardig merk. Wij creëren de ideale outdoor ervaring, het hele jaar rond. Design, gebruikersgemak en functionaliteit zijn daarbij de belangrijkste speerpunten. Wij geloven in producten die naadloos in het interieur van de tuin passen volgens de laatste trends.

Ons doel is om een zo goed mogelijke merkbeleving aan de klant te geven. Voor, tijdens en na het aankoopproces.

Waarom een terrasverwarmer kopen?

Vaak wordt gezegd dat een terrasverwarmer maar voor een bepaald gedeelte van het seizoen is. Echter, met de nieuwste technologieën van SUNRED® geniet je het gehele jaar rond van de beste outdoor oplossingen.

 

Winter

Kerstvakantie

 

Spring

Uit je winterdip

 

Summer

Tuinfeesten

 

Fall

Verleng het zomer gevoel!

De behoefte om naar buiten te gaan

Buiten zijn en leven zit van nature in ons bloed. De laatste eeuwen is dit compleet veranderd dankzij de industriële revolutie. We zitten meer binnen dan ooit! Diep in ons hart zijn we het liefst echter buiten. SUNRED® helpt je om vaker en langer naar buiten te kunnen gaan. Het zit immers allemaal in ons DNA.

De SMART terrasverwarmer

De nieuwste technologieën maken het mogelijk om de terrasverwarmer te verbinden met de SUNRED® app. Ontgrendel maximale functionaliteit en bediening.

Terrasverwarming opnieuw uitgevonden voor vandaag en morgen

6+
Verwarmingsoplossingen

De meest geavanceerde verwarmingstechnologieën

100+
Terrasverwarmers

Een complete assortiment terrasverwarmers van goede kwaliteit

30+
Landen

Van Nederland tot Australië en alles daartussenin.