MORE THAN JUST A PATIO HEATER

SUNRED

Sunred is een hoogwaardig merk. Met de nieuwste technologieën van SunRed geniet je het hele jaar rond van de beste outdoor oplossingen. Productontwikkeling is een belangrijk speerpunt van ons merk. Ons ervaren designteam zorgt ervoor dat onze producten tot in detail zijn uitgewerkt met oog voor trends, design, gebruikersgemak en functionaliteit als belangrijkste factoren. Wij geloven in producten die naadloos in het interieur van de tuin  of op het terras passen volgens de laatste trends.

MARKETING

Ons doel is om een zo goed mogelijke merkbeleving aan onze klanten te geven. Voor, tijdens en na het aankoopproces. Sfeerbeleving is voor de consument van nu steeds belangrijker, daarom werkt SunRed continue aan het vergroten van de databank met video’s, sfeerfoto’s en productteksten. Die trend zie je ook terug in het constant optimaliseren van onze full colour verpakkingsontwerpen met duidelijke universele pictogrammen. Ons team is geprofessionaliseerd om te voldoen aan de hoge normen van de huidige markt, waarbij het luisteren en ontwikkelen samen met onze klanten centraal staat.

ONTWIKKELINGEN

In onze uitgebreide range vind je terrasheaters die aan de wand bevestigd kunnen worden, staande modellen, maar ook de populaire hangende heaters zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Trendy en gewild zijn momenteel de zogenaamde “Low glare” elementen. Deze korte golf elementen hebben de lichtopbrengst tot 80% gereduceerd. Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig Carbon Fibre element afgewerkt met Rose Gold technologie. Op deze manier ontstaat er een zeer intense warmte beleving, maar met minimale lichtintensiteit. Deze technologie kun je ook terugvinden bij het nieuwste model van SunRed namelijk de eerste SMART / WiFi heater in een fraaie driehoekige behuizing. Bedien de heater door middel van je smartphone of tablet (compatible met Android en iOS apparaten). Naast het aan- en uit zetten van de terrasverwarmer, in maar liefst negen standen, is ook de buitentemperatuur via de app uit te lezen.

Kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met meer dan 15 jaar ervaring werkt Sunred aan toonaangevende kwaliteitsnormen voor innovatieve infrarood terrasverwarmers voor binnen en buiten.

Na het behalen van PSE/CE/GS/CB/ROH/cETLuss/SAA certificering, voldoen al onze producten aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. OutTrade producten voldoen altijd aan alle vastgestelde kwaliteitsprocedures, echter verhogen wij onze eigen standaard en voldoen niet alleen aan de reguliere kwaliteitsnormen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor ons bedrijf, onze producten en het milieu.

Onze fabrieken zijn daarom ook BSCI-gecertificeerd, wat betekent dat sociale audits worden uitgevoerd in fabrieken waar onze producten worden geproduceerd, zodat de beste en gezonde arbeidsomstandigheden worden nagestreefd.

Onze producten worden verkocht in onze eigen merkverpakkingen zoals Sunred. We hebben contracten getekend met o.a. Duales Systeem en WECycle om al onze verpakkingen te verwijderen. Zo dragen we bij aan een beter milieu.