SUNRED® HEATER

PROPUS GAS LOUNGE BLACK 10000

Deze loungeheater van SUNRED® geeft sfeer en warmte met een stijlvolle look en een hoog vermogen van 10000 Watt. Dit type terrasheater werkt zowel op propaan- als op butaangas. Door zijn geringe hoogte van ca. anderhalve meter is deze loungeheater perfect geschikt om te gebruiken bij de eethoek of de loungeset in de tuin.

Lees meer

Warmte
Hoog
Lichtintensiteit
-
Max. wattage
10000 W

Flexible in any direction

Direct heat for large groups or gatherings

Specificaties

EAN:8718801851210
Code:LH15B
Gewicht:13 KG
Positie:Staand
Hot zone:25 m2
Maximaal warmtebereik:50 m2
Wattage(s):10000 W

Meer informatie

Deze loungeheater van SUNRED® geeft sfeer en warmte met een stijlvolle look en een hoog vermogen van 10000 Watt. Dit type terrasheater werkt zowel op propaan- als op butaangas. Door zijn geringe hoogte van ca. anderhalve meter is deze loungeheater perfect geschikt om te gebruiken bij de eethoek of de loungeset in de tuin. Het vermogen van de LH15B  is traploos instelbaar. Zo heb je sfeer en warmte altijd op een geschikte hoogte.

De loungeheater is eenvoudig te verplaatsen door de gemonteerde wieltjes, waardoor je de heater zo op de goede plek rolt. De omvalbeveiliging zorgt er voor dat het product direct uitschakelt, indien deze zou omvallen. De gasfles plaats je handig onderin,  zodat de LH15B er ook fraai uitziet op je terras. Met het eenvoudige bedieningspaneel kun je warmte traploos instellen tot een maximaal vermogen van 10000 Watt. Hierdoor is de heater ook ideaal voor horecagebruik, omdat deze niet gebonden is aan kabels. Met deze LH15B worden je avonden nog gezelliger! Dit type heater werkt op zowel propaan- als butaangas. Dit product wordt geleverd inclusief Nederlandse gasslang en gasdrukregelaar 30mbar

 

Productlijn

Gas

  • Flexibel en mobiel

    Geen aansluiting voor elektriciteit nodig.
  • Groot verwarmingsbereik

    Krachtige warmtebron met een maximaal vermogen tot 14000 Watt.
  • Instelbare warmteafgifte

    Gemakkelijk in de gewenste warmtestand te zetten d.m.v. draaiknop.
  • Sfeervol door vlammenspel

    Afhankelijk van welk type gasheater een stijlvolle verschijnen op je terras.