Powerful

Low Glare

Technology

Royal Diamond Silver line

Ongecompliceerde zonnewarmte daar geniet iedereen van! Alle elektrische SunRed heaters werken met gezonde infrarood warmtestraling. Wij hebben een ruim assortiment van terrasheaters voor elke gelegenheid. Bovendien bieden wij met de nieuwste technologieën van SunRed het gehele jaar rond de beste oplossing om langer van het buitenleven te genieten.

Wij streven naar het creëren van de ideale outdoor ervaring, waarbij design, gebruikersgemak en functionaliteit de belangrijkste speerpunten zijn. Wij geloven in producten die naadloos in het interieur van de tuin of op het terras passen volgens de laatste trends.

Low Glare Technologie met rosé gold technologie.

Wat erg trendy en gewild zijn momenteel de zogenaamde “Low glare” elementen. Deze korte golf elementen hebben de lichtopbrengst tot 80% gereduceerd. De terrasheaters uit de Silver line collectie van SunRed zijn voorzien van dergelijke efficiënte elementen met minimale lichtsterkste.

Bij de SunRed Royal Diamond Silver line serie terrasheaters is 90% van de warmte beschikbaar in het geval van korte golf binnen een seconde.  De korte golf is de meest effectieve infraroodstraling; deze kun je terugvinden in de:

  • Royal Diamond Silver
  • Royal Smart Sunred Heater
  • Royal Diamond Silver Wall 2000
  • Sunred Heater Royal Diamond Silver Wall / Hanging 3000,
  • Sunred Heater Royal Diamond Silver Standing 2000″.