Retro heaters

Met SunRed terug in de tijd met deze retrolook? Schijn bedriegt, want deze moderne infrarood terrasheaters zijn voorzien van de meest moderne snufjes. Zoals het nieuwe Rosé Gold Carbon infrarood verwarmingselement om de warmte intensiteit naar het hoogste niveau te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig Carbon Fibre element afgewerkt met Rosé Gold technologie. Op deze manier ontstaat er een zeer intense warmte beleving, maar met minimale lichtintensiteit.

 

Vormgegeven in een trendy design van vroegere jaren geeft deze stijl een authentieke en bijzondere sfeer aan je tuin en terras. De retrolook is weer helemaal hip de laatste jaren ook voor de tuin, maar verwar dit niet met vintage…Bij retro gaat het namelijk om nieuwe producten in een jaren 60 of 70 jasje. Bij vintage gaat het om echte authentieke artikelen van toen.

Een retro tuin straalt rust, sfeer en openheid uit. wil. Het doel is dat het er authentiek uitziet. Rustig maar levendig. Ideaal voor tuinfeestjes en lange BBQ avonden. Maak ruimte voor een heerlijke loungeplek bij je patioheater met  bijgeleverde afstandsbediening; op die manier krijgt de tuin een warme sfeer. Combineer retro items met echte authentieke vintage: een ontmoeting tussen oud en nieuw in de tuin.

 

De retrolijn van Sunred bestaat uit de volgende serie:

RSS16, RSH17, RSH16, RD-DARK-VIN25H, RD-DARK-VIN25S, RD-DARK-VIN25W, RSS19, RSW18, IND-2000H, IND-2000S

Enkele voordelen van de patioheaters uit de retrolijn zijn: fraai retro design, aantal modellen met zeer weinig licht – ultra low glare, krachtig Royal Diamond Dark element, laagje rosé bladgoud zorgt voor extra reflectie en intensere warmte, met afstandsbediening, mat zwarte finish, inclusief afstandsbediening en hoge waterbestendigheid: IP44 tot IP 55.