Powerful Advanced and Ultra Low Glare

De terrasverwarming uit deze geavanceerde lijn van SunRed is voorzien van krachtige high performance ultra low glare techniek. De heaters uit de Royal Diamond Dark range behoren tot de absolute top met een ruim assortiment aan modellen voor zowel horecabereik als voor je eigen terras in de tuin.

Het nieuwe Rose Gold Carbon infrarood verwarmingselement brengt de warmte intensiteit naar het hoogste niveau, doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoogwaardig Carbon Fibre element afgewerkt met Rose Gold technologie. Op deze manier ontstaat er een zeer intense warmte beleving, maar met minimale lichtintensiteit.

Bij deze Ultra Low Glare elementen met rosé gold technologie is naast lichtreductie, ook aandacht besteed aan een aangename en sfeervolle kleur van het resterende licht vergelijkbaar met sfeervol kaarslicht op het terras. De lichtreductie is hierdoor aanzienlijk, en zelfs nog minder dan bij een Low Glare Lamp. Ultra Low Glare lampen geven dus iets minder rood licht dan Low Glare lampen.

Modellen uit de Dark-Line serie van Sunred zijn:

PRO25W-SMART, RD-DARK-25, RD-DARK-20, RD-DARK-15, RD-DARK-25S, RD-DARK-3000L, RD-DARK-VIN25H en de RD-DARK-VIN25S.

De supersnelle en kwalitatief hoogwaardige verwarmingselementen zorgen ervoor dat wanneer je terrasverwarmer eenmaal ingeschakeld is je binnen enkele seconden de maximale warmteopbrengst ervaart. De levensduur van het element is getest op 10.000 + branduren, waardoor jij nog meerdere winters de kou te slim af bent!

Enkele voordelen van de patioheaters uit de Royal Dark Dark lijn zijn: zacht sfeervol licht naast het efficiënte heating aspect, afstandsbediening, “soft touch” technologie, intense warmtebeleving, hoge waterbestendigheid – Alle Sunred terrasheaters uit de Royal Diamond line hebben een IP beschermingsklasse van IP55 en een lange levensduur van de hoogwaardige warmte-elementen. Beschermingshoezen zijn separaat verkrijgbaar.